Kúpte si kaviár a získajte darček – sucháriky s príchuťou čierného alebo červeného kaviáru! 
Akcia!!! Prírodný červený kaviár (neni umelý a falošný)!!! Lososí kaviár “Tradičný” v sklenenej nádobe, 100 g. len za 5,92 €! Kúpte si kaviár a získajte darček – sucháriky (toto je snack k pivu, napríklad) s príchuťou čierného alebo červeného kaviáru! Prípadne pošlem poštou na dobierku. Pri kúpe viac než 30 €., poštovné zdarma.
Zloženie: nespracovaný lososí kaviár, soľ, olivový olej. Výživová hodnota: 252 kcal/100 g. Tuk – 18 g. Mastné kyseliny – 3,2 g. Uhľohydráty – 4 g. Cukor – 0 g. Bielkoviny – 25 g.  Soľ – 3,3 g.  
Jedná sa o ikry lososa, o väčšine druhov kaviárov, ktorých u nás ani nechýrovať. Žiaľ mnoho mnoho ľudí netuší, čo si pod týmto pojmom má predstaviť. Ide pritom o vynikajúci kaviár s výbornou chuťou, bez žiadnych chemickych dochucovadiel a nahrážek. Chuť je jemná, delikátna, guličky na jazyku praskaju po pritlačení na podnebie. Červený kaviár okrem iných zložiek, obsahuje aj polynenasýtené mastné kyseliny omega-3. Zatiaľ čo omega-3 kyseliny podporujú reakciu buniek na prítomnosť inzulínu, uľahčujú obnovu buniek po poškodení,  brzdia proces arteriosklerózy…

Objednávky prijímame mailom: natalsro777@gmail.com alebo na telefónnom čísle: +421 904 043 777. A samozrejme tešíme sa na Vás aj v “Galérii šťastie” v Senci, na Moyzesova 2!!)).



Komentáre